Telefon: +387 33 831 507
Gsm: +387 61 167 206
Gsm: +387 61 802 715
Adresa: Hasiba Brankovića bb
Email info@rentnewage.ba
Poslovnica Bristol:
Gsm: +387 61 788 278
Adresa: Fra Fliipa Lastrića 2

Dio grupe New Age doo - City organizer – rent a car New Age u Sarajevu nudi vam uslugu brzog i kvalitetnog iznajmljivanja vozila za vašu upotrebu. Najmom vozila iz New Age rent a cara osiguraćete sebi potpunu slobodu kretanja i putovanja kroz BiH i to na nacin koji isključivo Vama odgovara. > Više

Online kontakt

New age Rentacar

Dio grupe New Age doo - City organizer – rent a car New Age nudi vam uslugu brzog i kvalitetnog iznajmljivanja vozila za vašu upotrebu.

Najmom vozila iz New Age rent a cara osiguraćete sebi potpunu slobodu kretanja i putovanja kroz BiH i to na nacin koji isključivo Vama odgovara.
Naša flota sačinjena je od najpoznatijih  i najkvalitetnijih sjvetskih proizvođača vozila : Chevrolet, Skoda, BMW, Dodge, VW....


Neogranicena kilometraža, prijem i dostava vozila u inostranstvu.

Sva vozila su starosti do 2 godine što vam garantuje potpuno bezbjednu i sigurnu vožnju.

Sva vozila su opremljena klima uredjajem, el.podizačima prozora kao i svom ostalom opremom kako bi ste se osjecali udobno i bezbjedno tokom najma.

Na raspolaganju vam je takođe nas Call centar dostupan 24 sata 365 dana u godini.

Na raspolaganju su vam takođe i naše specijalne ponude u vidu Vikend tarife kao i povoljni uslovi kod visemjesecnog najma ili najma vise vozila.

Za stalne klijente obezbjedili smo i posebne popuste na sve tarife i grupe vozila
Sa “NEW AGE Rent a Car” je vrlo jednostavno i povoljno iznajmiti vozilo i uživati u čarima Sarajevo i šire.


Nudimo vam i uslugu rent auto i vozača – da vaša voznja/putovanje ili poklon nekome bude specijalan – kreirali smo za vas posebnu ponudu na upit: Unajmi auto sa vozačem. Kontaktirajte nas i dobit čete više informacija. Želite li  vozača u livriranom odijelu? Tu smo! Želite li nekome napraviti specijalni doček na aerodromu? Tu smo! Nazovite i pobrinut ćemo se da vaše želje postanu stvarnost!

 

Provjerite i naše specijalne ponude i pakete kreirane samo za vas. Naš moto je zadovoljan klijent!!!

Budite dio grupe New Age!!!!! Istražite grad sa nama....

 

Hvala Vam što ste izabrali nas!!!

New Age Team